Filmkészítés professzionális technikával - slvideo

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Filmkészítés professzionális technikával


Videófilm készítését vállaljuk esküvőkről, rendezvényekről, keresztelőkről, előadásokról, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. A felvételt előzetes megbeszélés szerint rögzítjük, természetesen egyéni variációkról is lehet szó, a megrendelő igénye szerint. A megvágott videót DVD-re, BD-re (Blu-ray) írjuk, vagy fájl formátumban adjuk át.
A lemezre kiírt film navigációs Menü rendszerrel készül, hogy könnyen, fejezetenként lehessen benne keresni (fejezetek-chapterek). Ha további információra kíváncsi a DVD/BD fejezetekkel kapcsolatban, kattintson ide. A DVD/BD korongra nyomdai minőségű, szerkesztett képet helyezünk és speciális védőlakkal vonjuk be, így a színek is kontrasztosabbá válnak.

A film elkészítésénél fontosnak tartjuk, hogy valódi "mozis" látószögben, vagy mondjuk úgy "filmes" látásmóddal készüljön a felvétel. Ez nem csak a több mint 15 éves szakmai tapasztalatot jelenti az operatőri és utómunkák terén egyaránt, hanem azt is, hogy a legkisebb eseményt is megfelelő gondossággal szemléljük, hiszen a történések megismételhetetlenek, a pillanat elszáll. Itt egy, a filmezés témájával foglalkozó,  színvonalas, idegen nyelvű webportál hozzászólását, véleményét szeretnénk eredetiben idézni:

"An important thing to remember is that the quality of the CAMERA does not make the video - the quality  and experience of the VIDEOGRAPHER (and video editor) is what makes the video."  (https://www.videomaker.com/forum/topic/best-proffesional-camcorders-ideal-for-weddings)

Ami tömören annyit jelent, hogy az elkészült film minőségét az operatőr és a vágó tapasztalata és tudása határozza meg és nem elsősorban a kamera ára-minősége. Sok esküvő, színházi előadás, zenés-táncos est, céges és magán rendezvény, esemény tapasztalata áll mögöttünk. A szakmai rutinban a filmes látásmód mellett párhuzamosan ott van a stúdiótechnika összehangolt felhasználása is, de erről bővebben a Technika oldalunkon lehet olvasni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és további információra van szüksége, illetve időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja a +36 20 387 78 97-es telefonszámot, vagy írjon a film@slvideo.hu e-mail címre, akár közvetlenül innen az > információ kérés < szövegdobozba gépelve.


Kapcsolat:
Keszthelyi Anna
+36 30 725 69 90
                 

Sághi László
+36 20 387 78 97

e-mail:    film@slvideo.hu
© www.slvideo.hu
2017
Sárándi Levente
+36 70 591 98 79
ǀ

ǀ

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz